Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Nubila: Η ξεχωριστή ταράτσα με την υπέροχη θέα, επέστρεψε

Ήρθε ξανά η ώρα για το must-see εστιατόριο του Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2024

Το Nubila Rooftop Restaurant - Bar μάς πρωτοσυστήθηκε την περσινή σεζόν στη λεωφ. Πρωταρά και πιο συγκεκριμένα στον κυκλικό κόμβο που οδηγεί στη διάσημη παραλία Fig Tree Bay (απέναντι από το συντριβάνι και πάνω από supermarket), κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

2023-08-10.jpg

Φέτος, επανέρχεται δυναμικά, για να προσφέρει σε ντόπιους και ξένους μία μοναδική εμπειρία σε ένα κομψό και ειδυλλιακό περιβάλλον! Εξάλλου, πρόκειται για ένα ακόμα επιτυχημένο εγχείρημα των ανθρώπων του Hippocampus Lounge Restaurant, οι οποίοι έχοντας την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία αποφάσισαν να ανοίξουν ακόμα ένα εστιατόριο με διαφορετική φιλοσοφία.

nubila.jpg

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή

Nubila στα λατινικά θα πει νεφελώδης. Ονομασία εμπνευσμένη από την όμορφη βεράντα του εστιατορίου που σε απογειώνει στα σύννεφα τόσο λόγω της μοναδικής της θέας που απολαμβάνει τόσο το vibe της περιοχής όσο και λόγω των υπέροχων γεύσεων του μενού του εστιατορίου.

Πρόκειται για έναν χώρο υψηλής αισθητικής με boho chic διάθεση... που λειτουργεί καθημερινά, κατά τις βραδινές ώρες (από τις 17.30-01.00), προσελκύοντας κόσμο που θέλει να απολαύσει καλό φαγητό, με κύριους πρωταγωνιστές τα κρεατικά και τα steaks, συνοδευμένο με δροσιστικά και ευφάνταστα κοκτέιλ.

nubila4.jpg

Πιο συγκεκριμένα στο μενού του θα βρεις ορεκτικά όπως σούπα γκασπάτσο, Black Angus Beef Carpaccio, pinsa romana, bao buns, cheese platters, σαλάτες όπως burrata, ζυμαρικά όπως Pappardelle chicken, Pappardelle Cacio e Pepe κ.ά. Στα κυρίως πιάτα θα συναντήσεις επιλογές όπως το Black Angus Striploin Tagliata, Black Angus burger, φιλέτο σολομού, γαρίδες στη σχάρα κ.λπ. Το μενού συμπληρώνουν τα steaks, ανάμεσά τους μερικές από τις πιο σημαντικές και περιζήτητες ειδικές κοπές κρεάτων (USDA Creekstone Farms), καθώς και steaks από την Αυστραλία και την Ιρλανδία. Μην διστάσεις να δοκιμάσεις ακόμα την Αμερικάνικη Black Angus Tomahawk του 1kg, ψημένη με μαεστρία που οποίο χαρίζει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στους λάτρεις του καλού κρέατος.

nubila5.jpg

Πλούσια είναι και η κάρτα με τα ποτά, η οποία πέρα από καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και μοκτέιλ (χωρίς αλκοόλ), διαθέτει και μεγάλη γκάμα σε κρασιά (αφρώφη, λευκά, ροζέ, ερυθρά, επιδόρπιους οίνους, σαμπάνιες), καθώς επίσης και αλκοολούχα ποτά.

(23831626) Λεωφ. Πρωταρά 62, Πρωταράς. Δ-Κ 17.30-01.00.
Facebook: Nubila Rooftop
Instagram: Nubila

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close